• Administrator
  •  
    Aici vor aparea toate noutatiile de pe server
     

Regulament Joc [General]

Regulamentul serverului Metin2Gondor il puteți găsi chiar aici!
Locked
User avatar
[Own]Benni
Site Admin
Posts: 9
Joined: Mon Oct 22, 2018 11:57 pm
Location: Sibiu,Romania
Contact:

Regulament Joc [General]

Post by [Own]Benni » Tue Oct 23, 2018 8:33 pm

1. Numele caracterelor
1.1 Numele caracterelor nu trebuie să fie ofensatoare, neadecvate, rasiste, extremiste sau vulgare.
1.2 Jucătorilor ce vor pretinde ca fac parte din Echipa Metin2Gondor le vor fi banate conturile fără a fi atenţionaţi.
1.3 La numele caracterelor se vor folosi DOAR caractere latine fără diacritice.
1.4 Caracterele cu nume de genul IIIIIIIIIIIII sau lllllllllllll sunt interzise.

2. Denumirile generale
2.1 Magazinele, breslele sau orice alt lucru căruia îi poţi da o denumire vor trebui să fie conforme cu punctul "1. Numele caracterelor".

3. Comportamentul general
3.1 Limba officială a serverului Metin Gondor este româna. De pe data de 10.10.2016, serverul a devenit internaţional, permițând playeriilor să-şi aleagă şi schimbe limba, așa cum doresc. Limbi suportate: Română, Engleză, Poloneză, Portugheză, Germană, Spaniolă şi Turcă. Poţi vorbi propria limbă cu prietenii tăi, dar trebuie să te adresezi membriilor staff în română sau Engleză. (Sau [DE] din moment ce avem un membru staff care vorbeşte Germană.)
3.2 Trebuie să păstrezi un comportament decent şi civilizat. Daca eşti insultat, ameninţat sau primeşti mesaje nedorite de la un alt jucător, te rugam să faci o reclamaţie pe forum.
3.3 Apelarea fără motiv a unui Game Master, în cazul în care se repetă succesiv, poate fi sancţionată cu block chat, perioada fiind determinată de Game Master-ul respetiv.
3.4 În discuţiile cu GM păstraţi un minim de decenţă şi respect. Nu începeţi discuţiile cu: "we" / "wa" / "bah" / "mah". Începeţi o discuţie cu un simplu "sal" / "buna" / "buna ziua". De asemenea puneţi întrebările DIRECT, fără să aşteptaţi răspunsul la salut, sau să întrebaţi dacă puteţi pune o întrebare.
3.5 Se pot sancţiona, după caz:
- Folosirea de cuvinte OBSCENE sau folosirea unui limbaj VULGAR
- folosirea prescurtărilor gen "fmm" "gtm" "mm" va atrage după sine o sancţiune cu block chat
- folosirea de cuvinte şi expresii din care anumite litere sunt înlocuite cu alte semne(Ex."*", "!", "@", etc.) din care totuşi se înţelege sensul iniţial va fi sancţionată cu block chat şi ban temporar sau permanent. Ex. "Sa ma s**i de p**a" !
- oferirea de informaţii sau întrebări despre metodele de încălcare a regulamentului (cheats, cods, hacks).
- expresiile rasiale sau xenofobe, nu sunt permise şi sunt considerate abuzuri grave şi ţin în mare măsură de educaţie, pot conduce inclusiv la ban permanent.
- Se sancţionează războaiele pentru puncte (blaturile) = războaie aranjate, la care una dintre bresle participa cu un/două caracter/e neechipate corespunzător, care nu ripostează (nu atacă adversarul la rândul lor), singurul scop fiind aducerea de puncte breslei adverse.
3.5 Orice GM sesizat în legătură cu un astfel de război şi solicitat pentru a asista la un astfel de război are dreptul de a penaliza ambele bresle conform regulamentului.
3.6 Se sancţionează creearea de bug-uri la război prin invitarea/concedierea membrilor în timpul unui război conform listei de penalizări de mai jos.
*Reclamaţiile referitoare la blaturi trebuie să conţina o probă video.
*Reclamaţiile referitoare la invitarea/concedierea membrilor în timpul unui război trebuie să conţină unul sau mai mult print-screen-uri clare.
*Breslele pot fi sancţionate şi fără probă video sau print screen în cazul în care un GM asistă la un astfel de război în desfăşurare.
SANCŢIUNI!
* Prima abatere: - ban 24 ore liderului.
* A doua abatere: - ban 72 ore liderului.
* A treia abatere: - ban permanent liderului.


4. Folosirea bug-urilor
4.1 Dacă descoperi un bug, raportează-l Game Master-ului. Este interzis să îl foloseşti în avantajul tău iar încalcarea acestei reguli aduce banarea contului din joc.

5. Înşelătoria
5.1 Sunt interzise toate programele de conectare la serverele Metin2Gondor în afară de cele ce aparţin de metin2gondor.ro. Modificarea programelor de conectare este interzisă şi se pedepseşte cu ban permanent.
5.2 Decriptarea şi hacking-ul clientului de conectare sau a oricărei informaţii ce aparţine serverului sunt strict interzise.
5.3 Încercările de înşelare a oricărui membru al staff-ului Metin2Gondor în legătură cu donaţiile dumneavoastră vor fi considerate înşelătorie şi vor avea ca sancţiune banarea permanentă a conturilor dumneavoastră.

6. Conturile
6.1 Nu dați niciodata nici măcar amicilor / frațiilor , conturile voastre . În cazul în care voi pierdeti contul / iteme de pe cont , echipa Metin2Gondor nu răspunde de acest lucru . Noi , nu îți vom cere niciodată datele de logare ale contului!!!

*** Precauţii ***
- NU daţi NIMĂNUI userul şi parola de la cont.
- NU stocaţi parolele în fişiere tip *.doc, *.txt pe calculator. În eventualitatea infestării cu un keylogger acestea vor fi pierdute.
- NU acceptaţi de la alte persoane pe care nu le cunoaşteţi în persoană poze, cheats, codes, etc. Există riscul ca ele să conţină viruşi, keylogers, troiani, worms, etc.
- NU ESTE VINA GM SAU a ADMINILOR(SGA, GA etc) că v-a fost "SPART" CONTUL şi nici nu putem împiedica acest lucru deoarece în 90% din cazuri dumneavoastră daţi parola la diferite persoane.

7. Echipa Jocului
CM - Chat Moderator
GM - Game Master
SGM - Super Game Master
GA - Game Administrator
SGA - Super Game Administrator
Own - Owner/Deţinător
7.1 Membrii staff sunt persoanele care menţin parametrii necesari pentru a avea un joc cât mai plăcut. Jignirea acestora prin orice fel duce la anumite sancţiuni, depinzând de gravitatea faptelor.

8. STRICT INTERZISE !!!
8.1 Cerere de iteme in scop de a pacali sau fura este strict interzisa.
8.2 Înşelarea jucătorilor prin comerţ de faţă cu un membru staff.
8.3 Oferirea de cheat, hack de orice natură (jucătorii sunt obligaţi să facă print screen şi să posteze pe site orice ofertă de acest gen)
8.4 Injuriile de orice fel la adresa staff-ului MetinGondor;
8.5 Impersonarea oricărui membru al staff-ului Metin2Gondor(vezi capitolul 1);
8.6 Postarea de imagini, clipuri care au caracter jignitor şi/sau denigrator, care fac referire sau aduc atingere vieţii personale a jucătorilor sau oricărui membru al staff-ului Metin2Gondor se sancţionează cu ştergerea postării şi avertisment/ban temporar/permanent;
8.7 Reclama de orice gen pe chat-ul Metin2Gondor; Suntem conştienţi că nu vă putem interzice să faceţi aceste schimburi, dar trebuie să ţineţi cont de faptul că nu aveţi voie să scrieţi numele unui alt server sub nicio formă. (În cazul în care negoţul nu decurge aşa cum ar trebui, noi nu vă putem ajuta să vă recuperaţi bunurile pierdute; Sunteţi 100% responsabili de modul în care vă gestionaţi itemele.) iar daca sunteti prinsi că dati itemele de pe gondor pentru alt server ricaţi şi ban.
8.8 Folosirea de hack-uri de orice tip va fi sancţionată cu ban permanent/IP (inclusiv Fishbot-ul)
8.9 Crearea de shopuri doar pentru a ''rezerva'' un spaţiu va duce la ştergerea acestuia
8.10 Crearea de shopuri cu caracter ofensator va duce la ştergerea acestuia + mărirea/oferirea perioadei de mute a autorului.
8.11 Este interzis să deschideţi cufere în Map1/Map2 (să fie inventarul plin şi să cadă pe jos cu numele vostru pe ele).
8.12 Este interzis sa folositi altceva inafara de Auto-Clicker (au aparut câteva programe care iti memoreaza tastatura la fel ca auto-clicker , ESTE COMPLET INETRZIS ! dacă acel program nu are la nume "hack" nu inseamna ca nu se consideră ca hack.)
Sancţiuni
Prima abatere - ban 24 ore
A doua abatere - ban 72 ore
A treia abatere - ban permanent
8.13 Este interzis PvP-ul în Mapa de farmat (lv 50-95). Cu toate că este pusă protecţie, tot mai reuşiţi să faceţi PvP. Sancţiunile oferite sunt aceleaşi ca la punctul 8.10.
8.14 Este interzisă vânzarea/cumpărarea itemelor cu bani reali, excepţie fiind cazul în care banii respectivi ajung donaţie pentru Metin2Gondor, negoţul fiind făcut DOAR cu un membru staff prezent.
8.15 Este interzisă vânzarea/cumpărarea codurilor paysafe pe joc. Acestea vor fi donate pe site iar în schimbul lor veţi primi Vouchere cu valoarea donată pentru a le putea vinde.

9.Mapele de Farmat/Crescut
9.1. Este complet interzis să folosești modul "liber" in mapele de farmat / crescut , pedeapsa fiind , ban temporar 24 de ore.

*** NOTA ***

a. - ITEMELE "PIERDUTE" sau/şi "DISPĂRUTE" NU SE RECUPEREAZĂ !!!
- Nu vă ajutam dacă vă daţi pe liber şi vă cad itemele pe jos.
- Nu vă ajutăm atunci când în cuplu au avut loc certuri/ despărţiri, fapt în urmă căruia aţi pierdut iteme.
b. - Site-ul oficial al serverului este metin2gondor.ro. Nici nu alt site nu aparţine Metin2Gondor. Nu ne asumăm răspunderea pentru alte site-uri care ne folosesc numele în mod ilicit. Vă rog să vă feriţi de astfel de site-uri pt că sunt folosite doar pentru spargerea conturilor dumneavoastră.
c. - Evenimentele realizate de către Metin2Gondor vor fi postate EXCLUSIV pe paginile/grupurile oficiale, nu vă lăsaţi păcăliţi de alte mesaje private/site-uri care spun că noi facem anumite evenimente pentru că acelea sunt create cu scopul de a vă sparge conturile.

Acestui regulament i se pot aduce modificări ulterioare atunci când situaţia o cere, cu sau fără anunţarea în prealabil pe joc sau prin ştiri pe site.
Onoarea inainte de toate.

Locked